Construction Tech Group
Σύμβουλοι Μηχανικοί

Κασσιανή Ζελιαλίδου / Αρχιτέκτων

Η Construction Tech Group (Σύμβουλοι Μηχανικοί) σας καλωσορίζει, στην ιστοσελίδα της εταιρείας, και είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε, ολοκληρωμένες τεχνικές και παροχή Συμβουλών Μηχανικού. Σκοπός της Construction Tech Group είναι ο σχεδιασμός, η παρακολούθηση και η διαχείριση για εσάς, μεγάλων και σύνθετων κατασκευαστικών έργων. Η Construction Tech Group διαθέτει προς πώληση μοντέρνες και κομψές κατοικίες και εκτάσεις στην Κρήτη. Οι υπηρεσίες της εταιρείας Construction Tech Group είναι να προσφέρει αρχιτεκτονικό σχεδιασμό υψηλού επιπέδου, στατικές μελέτες κτιρίων, επίβλεψη και διαχείριση έργων και παροχή κτηματομεσιτικών υπηρεσιών. Επίσης, η ανακαίνιση κτιρίων - αποκατάσταση, με φιλικά προς το περιβάλλον κτίρια και η εσωτερική - εξωτερική διακόσμηση. Τέλος η εταιρία μας μπορεί να εκτελέσει νομιμοποίηση αυθαίρετων κτιρίων.

Συνεργάτες

Νοεμβρίου 10th, 2015
Εμφανίσεις: 1925

Tommy Amundsen
Blåbærlia 22
2150 Årnes
Τηλ. (0047) 95175588
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνεργάτης στην Νορβηγία.
Βλαζάκη Νίκη - Γεωργόπουλος Δημοσθένης
Τηλ: 07453688376
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Συνεργάτης στο Λονδίνο
Κιαγιάς Γιώργος
Πολιτικός Μηχανικός
Στατικές και Ενεργειακές μελέτες κτιρίων
Τζουγκαρης Γιώργος
Μηχανολόγος Μηχανικός
Αρμόδιος για Μηχανολογικό και Ενεργειακό Σχεδιασμό
Παπαγιάννης Ανδρέας
Τοπογράφος Μηχανικός
Υπεύθυνος Τοπογραφικών Αποτυπώσεων
Καραγιάννης Γεώργιος
Κ. Καρτάλη 150, Βόλος
Τηλ: +30 698 2437535
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δικηγόρος

Αναζήτηση Ακινήτων

By Super User
Σεπτεμβρίου 27th, 2015
Εμφανίσεις: 3111

Wordpress

Απριλίου 07th, 2015
Εμφανίσεις: 1820

Ut cursus massa at urnaaculis estie. Sed aliquamellus vitae s cond mentum leo massa mollis estiegittis miristum nulla.

Σχετικά με την Construction Tech Group

Απριλίου 07th, 2015
Εμφανίσεις: 7895

Construction Tech Group

Καλωσορίσατε

Η Construction Tech Group μία από τις μεγαλύτερες μελετητικές εταιρείες στην Κρήτη, δραστηριοποιείται στα Χανιά και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Συμβούλου Μηχανικού για Μελέτες, Επιβλέψεις και Διαχείριση Έργων και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη σε οποιασδήποτε φύσης τεχνικά έργα.

Ξεχωρίζουμε πρώτον για την εξάντληση σχεδιαστικών προτάσεων που ικανοποιούν τόσο τους πελάτες μας όσο και τις δικές μας αρχιτεκτονικές προσδοκίες και δεύτερον για την επίμονη επίβλεψη που εξασκούμε σε κάθε οικοδομή που αναλαμβάνουμε.

Στόχος μας είναι να αναλαμβάνουμε έργα που μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία, σε συγκεκριμένο χρόνο, με προϋπολογισμένο κόστος που να πληρούν τόσο τις χρηστικές και αισθητικές απαιτήσεις των ιδιοκτητών όσο και τις δικές μας αρχιτεκτονικές προσδοκίες επιτυχίας του σχεδιασμού μας.

Πιστεύουμε πως η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί την πραγματική διαφήμιση μας.

Η εταιρία Construction Tech Group ιδρύθηκε το 1991 και συνεχίζει μέχρι σήμερα να παρέχει μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές. Η σύνθεση του γραφείου αποτελείται από Αρχιτέκτονα Μηχανικό, Πολιτικό Μηχανικό, Μηχανολόγο Μηχανικό και Τοπογράφο Μηχανικό.

Our company consists of Architect, Civil Engineer, Mechanical Engineer and Surveying Engineering.

Γενική Διεύθυνση: Κασσιανή Ζελιαλίδου Βλαζάκη - Αρχιτέκτων Μηχανικός.

Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί κατά EN ISO 9001:2000, από τον οργανισμό πιστοποίησης TUV με πεδίο εφαρμογής την "Σχεδίαση, Ανάπτυξη και Διαχείριση Αρχιτεκτονικών και Τεχνικών Έργων και Ολοκληρωμένων Συστημάτων".

Το γεγονός αυτό προσδίδει στην εταιρεία μεγαλύτερες αναπτυξιακές διαστάσεις και προοπτικές σε ότι αφορά συνεργασία με άλλες εταιρείες και πελάτες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και την προώθηση νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

 

Δείτε τις υπηρεσίες μας

Δείτε τα έργα μας

 

Τα έργα μας

Ακίνητα Προς Πώληση

 

Κατηγορίες Ακινήτων
Προσωπικό
 
Νικολέτα Βλαζάκη
Πολιτικός Μηχανικός
 
Αλεξάνδρα Βλαζάκη
Αρχιτέκτων Μηχανικός
 
Γεωργόπουλος Δημοσθένης
Πολιτικός Μηχανικός
 
Μπουζάκης Φραγκίσκος
Πολιτικός Μηχανικός Δομικών έργων
 
Νικολουδάκης Θοδωρής
Αρχιτέκτων Μηχανικός
 
Λουκάκη Σοφία
Σχεδιασμός μέσω συστημάτων Η/Υ
 

Βρείτε μας στα Χανιά μέσω χάρτη Google

Νοεμβρίου 16th, 2013
Εμφανίσεις: 4172

Χανιά - Κρήτη στον Χάρτη

Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τα συν και πλην εικονίδια για να εστιάσετε στον χάρτη της περιοχής των Χανίων. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε την προβολή Satelite.


Προσφατα Εργα

Προσφατα Εργα
Δημοσιεύουμε εδώ φωτογραφίες από τα τελευταία έργα μας.

Πρόσφατες Καταχωρήσεις

 
 

To blog μας

To blog μας
Προσθέτουμε κάθε πληροφορία σχετική με την αρχιτεκτονική και την ακίνητη περιουσία.