Εταιρεία

Construction Tech Group

Καλωσορίσατε

Η Construction Tech Group μία από τις μεγαλύτερες μελετητικές εταιρείες στην Κρήτη, δραστηριοποιείται στα Χανιά και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Συμβούλου Μηχανικού για Μελέτες, Επιβλέψεις και Διαχείριση Έργων και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη σε οποιασδήποτε φύσης τεχνικά έργα.

Ξεχωρίζουμε πρώτον για την εξάντληση σχεδιαστικών προτάσεων που ικανοποιούν τόσο τους πελάτες μας όσο και τις δικές μας αρχιτεκτονικές προσδοκίες και δεύτερον για την επίμονη επίβλεψη που εξασκούμε σε κάθε οικοδομή που αναλαμβάνουμε.

Στόχος μας είναι να αναλαμβάνουμε έργα που μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία, σε συγκεκριμένο χρόνο, με προϋπολογισμένο κόστος που να πληρούν τόσο τις χρηστικές και αισθητικές απαιτήσεις των ιδιοκτητών όσο και τις δικές μας αρχιτεκτονικές προσδοκίες επιτυχίας του σχεδιασμού μας.

Πιστεύουμε πως η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί την πραγματική διαφήμιση μας.

Η εταιρία Construction Tech Group ιδρύθηκε το 1991 και συνεχίζει μέχρι σήμερα να παρέχει μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές. Η σύνθεση του γραφείου αποτελείται από Αρχιτέκτονα Μηχανικό, Πολιτικό Μηχανικό, Μηχανολόγο Μηχανικό και Τοπογράφο Μηχανικό.

Our company consists of Architect, Civil Engineer, Mechanical Engineer and Surveying Engineering.

Γενική Διεύθυνση: Κασσιανή Ζελιαλίδου Βλαζάκη - Αρχιτέκτων Μηχανικός.

Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί κατά EN ISO 9001:2000, από τον οργανισμό πιστοποίησης TUV με πεδίο εφαρμογής την "Σχεδίαση, Ανάπτυξη και Διαχείριση Αρχιτεκτονικών και Τεχνικών Έργων και Ολοκληρωμένων Συστημάτων".

Το γεγονός αυτό προσδίδει στην εταιρεία μεγαλύτερες αναπτυξιακές διαστάσεις και προοπτικές σε ότι αφορά συνεργασία με άλλες εταιρείες και πελάτες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και την προώθηση νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

 

Δείτε τις υπηρεσίες μας

Δείτε τα έργα μας

 

Τα έργα μας

Ακίνητα Προς Πώληση

 

Κατηγορίες Ακινήτων
Προσωπικό
 
Νικολέτα Βλαζάκη
Πολιτικός Μηχανικός
 
Αλεξάνδρα Βλαζάκη
Αρχιτέκτων Μηχανικός
 
Γεωργόπουλος Δημοσθένης
Πολιτικός Μηχανικός
 
Μπουζάκης Φραγκίσκος
Πολιτικός Μηχανικός Δομικών έργων
 
Νικολουδάκης Θοδωρής
Αρχιτέκτων Μηχανικός
 
Λουκάκη Σοφία
Σχεδιασμός μέσω συστημάτων Η/Υ